ponedeljek, 28. oktober 2013

Risanje po krožnikih

Sem in tja se je potrebno lotiti česa novega, da odkriješ nove ljubezni. In tako sem odložila papir, škarje, štampiljke in druge pripomočke, ki jih uporabljam pri izdelavi voščilnic in vzela v roke krožnik in črno pisalo za pisanje na porcelan ter pričela ... šlo je skoraj kar samo in na koncu je nastalo tole ...




Set kožnikov je bil podarjen kot poročno darilo. In v veselje mi je, da jih M in S pridno uporabljata. :)

ponedeljek, 21. oktober 2013

Noč ima svojo moč

Že zelo dolgo nisem sodelovala na izzivu Craftalnice, pa sem se tokrat odločila, da bo potrebno spet sodelovati. In tako se prijavljam na 93. izziv.

Že naslov izziva mi je bil takoj všeč, ko sem prebrala o zvezdicah, se mi je pa takoj porodila zamisel. Enkrat sem že naredila podobno voščilnico, tokrat pa sem jo malo obrnila in dodala napis... verze mojega priljubljenega pesnika, Toneta Pavčka.


Pa naj bo svetloba res z nami ... povsod kamor gremo. :)


torek, 8. oktober 2013

Deset balonov

Še pred kratkim je bila mala dojenčica, v soboto pa je praznovala že kar deseti rojstni dan. Pa naj še kdo reče, da čas ne teče z izredno hitrostjo.

Preprosto mi je všeč, zato sem izdelala zelo preprosto voščilnico. Eko osnova, rjavo pisalo, nekaj pisanih listov, šablona v obliki balona, drobcen srček in voščilnica je bila narejena.