ponedeljek, 16. december 2013

Rojena je ljubezen

Že dlje časa spremljam Vladko in Tino in vedno znova sem navdušena nad njunimi voščilnicami. Toliko idej, preprostost, pa kljub temu polnost, sporočilnost... človek ne more biti drugega kot navdušen.

No, pa sem se tokrat odločila, da se jima pridružim pri njunem izzivu Ko me inspirira #20. In glede na to, da me je Vladka že večkrat pustila brez besed in z odprtimi usti, je bila tokrat ravno ona navdih. Pred kratkim je objavila zelo preprosto voščilnico, ki je... meni je resnično čudovita.

Tudi sama sem uporabila eko karton, ki mi je resnično ljub in veliko raje sežem po njem kot po beli osnovi. Malo enega in drugega embosiranja, kratek napis, dodan srček in za ravnotežje še vrvica z mašnico.
 

20 komentarjev:

  1. I meni je eko karton draži. Jako je lijepa čestitka.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Sara, najprej hvala za vse te lepe pohvale in zelo sem vesela, da sem ti bila navdih. Preprostih voscilnic sem se jaz dolgo "bala", ce verjames ali ne. :) Ko pa enkrat poskusis, pa te enostavno prevzamejo, ker je vcasih z malo mozno res ustvariti veliko oz. povedati vse. Zelo mi je vsec kako si sredisce sporocila dala v ta delni krogec in vse skupaj lepo dopolnila z vrvico in blescecima deloma. Super je. Sem vesela, da si se nama pridruzila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja se pridružujem krasna in lepa. lp

    OdgovoriIzbriši
  4. enostavne so mnogokrat lepše od "kompliciranih"- zelo lepa je tale tvoja

    OdgovoriIzbriši