ponedeljek, 7. januar 2013

Dve leti

Začetek januarja in mamin rojstni dan. Dve leti nazaj... prav tako januarja se je rodila strast. Mami je praznovala in odločila sem se, da sama naredim voščilnico. Kupila sem si nekaj prvih pripomočkov in nastala je tale voščilnica...


In potem se nisem več ustavila... papir, škarje, lepilo, gumbi, trakovi, šablone, štance, štampiljke, razcepki, prah in še toliko drugih stvari. Svet ustvarjanja voščilnic in čestitk me je popolnoma posrkal vase. Po enem letu takega in drugačnega preizkušanja idej, je nastala voščilnica, ki je bila v stilu z darilom.


In letos? Seveda, ustvarjalna mrzlica me še vedno daje in mislim, da še dolgo ne bo ponehala. Pa sedaj niti ne sme, ko imam pa toliko materiala. Ga moram "pokončati", ampak glede na to, kako pridno kupujem nove stvari, ne vem če bom kdaj prišla do konca. ;)

No, in letošnjo voščilnico ponovno krasi metuljček...



Se že veselim naslednjega leta. Me prav zanima, kam me bo ponesla ustvarjalnost. Če sklepam po zadnjih dveh voščilnicah, metuljčka ne bo več... Ali pač? ;)







8 komentarjev:

  1. Vse so luštne.
    Jaz sem začela z novoletnimi voščilnicami, potem pa nadaljevala z drugimi. Ko sem se enkrat odločila za nakup BigShota pa je šel moj hobi v smer, iz katere po moje ni več povratka ;-))

    Super je ustvarjat!

    Lp, Keti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očitno imava zelo podobno pot. Tudi jaz že nekaj let za božič in novo leto sama izdelujem voščilnice, ampak dve leti se je pa to razširilo na celo leto. Big Shot pa... če nisi prej pečen, si pa potem, ko imaš to napravico. ;)

      Pridno ustvarjaj!

      Izbriši
  2. Čestitke za dvoletnico ustvarjanja. Seveda tudi tvoji mami vse najboljše.
    Voščinica, ki si jo letos pripravila je čudovita, pa tudi vse ostale-je čutiti, da so bile narejene z ljubeznijo.
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke ob drugem rostnem dnevu tvojih voščilnic. Enako želim tudi mami!
    Lepo ustvarjaš. Naj te ustvarjalna mrzlica drži še doooolgo časas:)
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  4. Morda pa je metuljček "zaščitni znak" maminih voščilnic. Drugače pa čestitke in veliko ustvarjalnih zamisli tudi vnaprej. Tvoje voščilnice me vedno razveselijo in so pri meni na posebnem (vidnem) mestu :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo krasne so prav vse po vrsti in ogrlica je tudi čudovita!!!! Ja poznam ta občutek, ko te ustvarjalnost kar posrka vas, je bilo pro meni čisto isto :)))) LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Tamara, Danica, Mici in Mojca, HVALA. :)

    Prijetno ustvarjanje tudi vam.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse so zelo luštne,seveda pa tudi ogrlica.Ja, leta minevajo in tako tudi naši ustvarjalni trenutki bežijo naprej.Čestitke ob drugi obletnici,pa naj te ustvarjalni čar še dolgo drži v svojem objemu.Vse najboljše pa tudi tvoji mami:)Lp Urška

    OdgovoriIzbriši