petek, 7. oktober 2016

Za mrzle zimske dni...

Po res dooooolgem času... sem dobila spodbudo, da bi bilo fino, če se vam spet malo pridružim in kaj objavim. V., hvala za brco. ;)

V tem času sem naredila kar nekaj voščilnic, pa poslikala precej skodelic, največji projekt je bilo pa vsekakor poročno darilo za M & M. :)
Sestrica si je zaželela, da bi jima sešila odejico za mrzle dni in tako sem se lotila dela. Bilo ga je precej, predvsem s šivanjem roba, ki sem ga šivala na roke. No, ampak za sestrico in njenega moža se je bilo treba potruditi, da se bosta lahko skupaj stiskala pod toplo odejo. ;)

Naj kar slike spregovorijo...








Za zraven sem jima pa poslikala še dve skledici, v katerih bosta lahko s seboj pod deko vzela še kaj sladkega ali slanega. ;)
Sta si zelo podobni, nista pa enaki.




Se vam oglasim... prej kot čez pol leta. ;)


4 komentarji:

  1. Ooo, kako "cart" darilo... :) <3
    Aja, pa bi bilo res fajn, če bi bil večkrat kakšen glas od tebe ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si otvorila povratek na blog. Dekca izgleda res topla in ju bo grela poleg ljubezni ;-) Pa le oglasi se res kaj prej kot čez pol leta!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha-ha, ta ej pa dobra, čez pol leta. A misliš še eno dekco nardit?
    Ja, verjamem, da je bilo veliko dela z njo, je pa zelo lepa. In sklečke tudi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobrodošla nazaj med nami! :) Lepo te je spet brati in občudovati. Zelo lepa in nežna odejica za mrzle zimske dni. Čudovito darilo za sestrico in čestitke ter lepe želje v Čarno! Verjamem, da se jima bo fino skupaj stiskat pod njo. Super paket dopolnijo še ljubeznive skodelice za prigrizke ob večerih. :) Pa le oglasi se spet kaj, pa prej kot čez pol leta. :)

    OdgovoriIzbriši