petek, 4. november 2016

Gozdni živalici

Pa sem spet nazaj, tokrat malo prej. In res ni minilo pol leta... Ampak še vedno pa ne vem, kako je minil že en mesec... očitno se mi veliko dogaja. ;)

Včeraj sem ustvarjala, danes sem ustvarjala... in ravnokar držim v rokah dve voščilnici, produkt današnjega ustvarjalnega dopoldneva.

Vzela sem svojo priljubljeno eko osnovo, dva izreza, ki sta mi ostala še od včeraj - veverico in srnico, potem pa malo pobrskala po ostankih in pa papirjih, ki sem si jih že včeraj pripravila na mizo. Ja, vse je ostalo tako, kot sem včeraj pustila... sem vedela, da se bom danes ponovno usedla za ustvarjalno mizo in se mi ni dalo pospravljati. ;)

Rada uporabim vse koščke, vse ostanke in redkokaj vržem v smeti in res šele takrat, ko ne morem nič več z ostankom. Tako ali tako je pa marsikateri "negativ" še kako uporaben. Pa saj veste... sem prepričana, da večina razmišlja podobno. :)

Torej, najprej je nastala voščilnica z veverico in že takoj sem vedela, da bom ostanke/negative porabila za drugo voščilnico.
Uporabila sem samo dva papirja - rjavega z vzorcem lesa in zelenega s svetlo zelenimi pikami, ki je na drugi strani samo zelen.

Voščilnica z veverico...



Voščilnica s srnico...


Poleg v naprej določenega negativa kroga s šivi in polkroga izrezanega iz papirja z imitacijo lesa, sem na koncu dodala še negativ bordure.
Z mislijo, da porabim vse delčke sem nevede sestavila voščilnici, ki ustrezata trenutnemu izzivu na CRAFT-alnici. :)


In po res dolgem času sodelujem na naslednjih izzivih:

13 komentarjev:

  1. Dobrodošla nazaj,
    krasen povratek
    obe voščilnici sta zelo lepi
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kako luškani sta obe. In super si se znašla z pozitivi in negativi oz. ostanki ;)
    Všeč mi je barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudoviti voščilnici v tvojem krasnem stilu si ustvarila, zelo sem vesela, da si se nam pridružila v tokratnem izzivu CRAFT-alnice, topel pozdravček, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tebe sem pa pogrešala...
    Ful luštni voščilnici!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo simpatični voščilnici, nekako sem na drugi pričakovala negativ veveričke, pa si me presenetila s srnico, ki je tudi zelo luštna.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici,lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepi obe in ostanek bordure je lep dodatek na drugi.Hvala, da sodeluješ z nami na Craft-alnici.
    Srečno
    Ivica

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlično si porabila ostanke in iz njih ustvarila lepi voščilnici!

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo, da si nazaj:) - sem te pogrešala. Voščilnici seveda v tvojem stilu lepi in papir koristno uporabljen. Računam na to, da se vidimo konec meseca, dobiš obvestilo. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako sta obe simpatični. Priznam pa, da mi je s srnico še malo lepša.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooh wow, two super cute animal cards! Gorgeous with the neutral tones of nature and that delish pop of lime green. Fantastic cards! Thanks for joining in the fun with the Fab 'n' Funky girls this week for our 'Animals' challenge, your sweet cards are gorgeous! Hugs, Wends xoxo Fab 'n' Funky DT

    OdgovoriIzbriši
  11. Sara, čudoviti voščilnici si naredila :-)
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  12. Kako sta simpatični, lepo si ju naredila.

    OdgovoriIzbriši