ponedeljek, 11. november 2013

Medvedek

No, takole... naš fant je star eno leto in teta Sara je morala nekaj izdelati. Seveda, kaj pa drugega, to delam najraje, hoje po trgovinah pa ne maram preveč. Če se le da, se jim izognem in tako sem se lotila dela.

Že precej dolgo imam v omari blazine iz Ikee, tudi flis se mi že celo večnost potika po škatlah in tako ideje niti nisem dolgo iskala.
Poiskala sem rjav in umazano bel flis, obrisala prah s šivalnega stroja, vzela škarje in začela. Mi je šlo presenetljivo hitro. Najbrž je to kaj v povezavi s tem, da sem popolnoma padla v delo, pa še malce me je čas priganjal (tako kot ponavadi ;) ).


V lev ušesek sem všila kraguljček, da bo blazina bolj zabavna. Glede na odziv, sem s tem zadela žebljico na glavico. ;)


Seveda voščilnica ni smela manjkati. Sem se zatekla k enakemu motivu, tako da je tudi na voščilnici pristal medvedek. Žiga, vse najboljše!


6 komentarjev:

  1. Čudovita blazinica! Ti povem, da je primerna tudi za starejše, ne samo za enoletnike. :) Res lepa. Pa voščilnica tudi, da se ji ne bo delala krivica. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw kako lep kompletek. Krasno izgleda. lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasen kompletek, blazina je tako luštna-tudi jaz bi počivala na njem
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Lušten medvedek, ob takih objavah si vedno zaželim, da bi znala šivat :) Tvoj blog mi je zelo všeč, tako njegova podoba kot tvoji izdelki, se veselim novih objav!
    Lp,
    Maja

    OdgovoriIzbriši