nedelja, 11. januar 2015

Črna, rdeča in bela

Že aprila sem kupila šablono dveh muckov in že ob nakupu sem dobila idejo o voščilnici... takoj so se mi pred oči pokazale tri barve... rdeča, črna in bela. Pa mi ideje ni uspelo realizirati, sem pa seveda morala šablono takoj preizkusiti. Kaj je nastalo, si lahko pogledate tukaj.

Sem se pa par dni nazaj, ko sem na blogu Color Throwdown videla, da imajo izziv sestavljen ravno iz teh treh barv, spomnila na to svojo idejo z zaljubljenima muckoma. No, pa sem se lotila.

Bela osnova, pa črn kartonček, ki sem ga suho embosirala, da sem dobila zid, na katerega sem na bel kartonček prilepila izrez dveh muc. Bel kartonček sem poprej še embosirala z novo pridobitvijo... tele šapice so mi res zelo všeč. :)
Ker mi je nekaj manjkalo, sem bel kartonček po robovih malo senčila s črno, potem pa dodala še črno podlago. Pa še vedno nisem bila čisto zadovoljna, tako da sem dodala še malo rdeče. Odločila sem se za bleščeč papir, da vse skupaj malo poživi. Uspešno. Seveda je bilo potrebno muci malo poživiti... srček mačkonu, mački pa srček za uho in mašnico na rep.

In za piko na i še napis... res sta najboljši par, brez dvoma. :)
Sem pa dolgo razmišljala kako naj skombiniram napis. Malo na roke, pa štampiljaka, pa izrezi... največ težav sem imela z besedo najboljši, ker je kar nekaj črk in so mi vedno uhajale z voščilnice, potem sem se pa spomnila na Najlepši par. Odlična rešitev... samo E moram spremeniti v I in zadeva bo rešena! :)


Voščilnico tako prijavljam na izziv pri Color Throwdown #324 in pa lepim jo v januarsko galerijo Najlepšega para.


13 komentarjev:

 1. Ja, totalno kjut so tile mucki. Super si skombinirala napis.

  OdgovoriIzbriši
 2. Simpatični parček si krasno postavila na voščilnico. Pohvale tudi za zelo lepo sestavljen napis. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. iiiiiiiiiiiiiiii ma kok je tole cart! Šapice so res zakon pridobitev in mucka dopolnjena z rdečo pašet fantastično poleg. Dejansko mi je cel nabor barv všečen - tak ravno prav zaljubljen odtenek ;).

  OdgovoriIzbriši
 4. Sara, voščilnica mi je izjemno všeč! Zaradi napisa pa si moram podpirati čeljust ;-)...vrhunsko!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepa je. Zaljubljena mucka s srčkoma sta prikupna.

  OdgovoriIzbriši
 6. waaaww... Super bavna kombinacija. Super šablonice. Najlepši mucki :)
  Sledim objavam :)
  lp Maja

  OdgovoriIzbriši
 7. Mucki so vedno simpatično <3 lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Svetovna je. Super si skombinirala vse skupaj.

  OdgovoriIzbriši
 9. Fantastic card. Love the cute cats, the prints in the background. The touch of red sparkle looks awesome. Thank you for playing along with us at The Color Throwdown.

  OdgovoriIzbriši
 10. What a darling card with those adorable cat silhouettes....love all the sparkle, too!!! Thanks for joining us at the Color Throwdown Challenge!!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 11. Such a cute & sweet card! I love kitties!! Thanks so much for joining us for the Color Throwdown this week!

  OdgovoriIzbriši
 12. Sara super si skombinirala šablonico z barvami. Všeč mi je papir v ozadju, kjer so sledovi tačk :)))

  OdgovoriIzbriši