sobota, 17. oktober 2015

Bleščeča jesen

Od prejšnjega vikenda sta mi ostali še dve popackani ozadji in danes sem eno uporabila.

Pogumno sem začela štampljati in prav kmalu ugotovila, da sem mimo usekala... pa tako lepo ozadje. In seveda sem se znašla... po skavtsko. ;)

Uporabila sem novo pridobitev - Tinino šablono, prekrila zmazek in nadaljevala z ustvarjanjem. Uporabila Majine listke, ki mi jih je poslal že kakšno leto nazaj in... ko so bili enkrat jesensko obarvani, sploh nisem bila zadovoljna... tako "kosmato" so delovali. In sem šla spet reševati zadevo... sem vzela v roke Wink of Stella in potem še Glossy accents in sedaj imam bleščečo jesen. Voščilnica ravno za današnji s soncem obsijan dan, saj se tudi pri meni vse blešči in to ne samo zaradi sonca. ;)



Pa še jesenska listka pobliže... res se blešči! Pa ne samo listka, tudi napis.



Voščilnico prijavljam na:

21 komentarjev:

  1. Super si tole "popravila". Meni je svetleča varianta (začuda, ker nisem ravno ljubiteljica šajnastega) zelo všeč. V kombinaciji z ozadjem je po moje lep kontrast.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ozadje, zelo lepo embosiran lesni del papirja in krasno dopoljen s Tinino šablono. Z listi si pa totalno zadela, saj bolj kot se sveti, bolj mi je všeč :) Popolna kombinacija vsega. Pozdravček. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, Sara, vse tvoje voščilnice so mi strašansko všeč in jih vedno gledam z odprtimi usti.
    Tale zadnja pa je čisto v mojih barvah in še vedno bolj mi je jasno, da so redki in pravi prijatelji resnična sreča. In blagoslov.
    Super si naredila, res! :)

    In imej krasne in bleščeče dni še naprej! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. listka sta tako lepih jesenskih barv in postavitev s čipkastim robom mi je tudi strašno všeč! lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Ozadje, "leseni" del ter listi super dopolnjujejo eden drugega. Zelo lepa voščilnica :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa bordura in svetleča lista, pa lepo "spackano" ozadje = krasna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  7. Skavt se vedno znajde! :)
    Nikoli ni prepozno in ničesar ne bomo metali stran. Še posebej, če se da uporabiti nove pridobitve. Vidim, da je bil nujen nakup odlična odločitev in je prišel prav. ;)
    Jesenska lista sta enostavno prečudovita, ljub temu, da nisem ravno za bleščeče. Ampak tako neverjetno odlično izpadeta in krasita voščilnico. Nikakor pa se ne morem nagledati prelivajočega napisa. Všeč mi je že iz prejšnje objave. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. P.s: Sara, velik hvala za tvoje komentarje pod mojimi izdelki. Res veliko pomenijo.

      Izbriši
  8. Bravo za tvojo skavtsko iznajdljivost! :-)) Voščilnica je zelo lepa. Zeleno pacanje pa zmaga. A tudi pri vas ste imeli sonce? Upam, da ga jutri vidimo tudi pri nas...

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobro si se znašla. V kot postavljen papir, obrobljen s krasno borduro, da voščilnici še bolj zanimiv izgled. Bleščeča lista pa sta tudi nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepo se bliščita lista in napis. Jim pristoji. Dobro da si popravila napako, bi bilo zelo škoda da bi vse skupaj šlo v nič.

    OdgovoriIzbriši
  11. Napaka gor ali dol, sedaj se jo ne vidi in nastala je lepa voščilnica. Burduda je lepo zakrila kar je morala zakriti in bleščeči napis v tem jesenskem času je dobrodošel:) Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. Šajnasti listi in napis....ja, všeč mi je njihov videz. Kot celota je voščilnica krasna in očitno si se morala dobro znajti, ker si napake lepo prekrila. Hvala, ker si se odzvala našemu izzivu v Craft-alnici. Srečno. čao

    OdgovoriIzbriši
  13. Popravljanje ali ne ... končni rezultat je super. In tudi meni je začuda tale šajn všeč.

    OdgovoriIzbriši
  14. Vidiš, to je mojstrstvo ustvarjanja, da lahko rešiš kako tegobo in ne obupaš nad nezgodo ;)
    Krasno čestitko si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  15. A very nice card with the autumn theme. Thanks for sharing with us at Ruby's Rainbow Caz DT.

    OdgovoriIzbriši
  16. Fantastična je! Zelo lepo si se poigrala z ozadjem in tudi smušing ti je krasno uspel. Najbolj pa se mi dopadeta žareče rdeča lista in lepo prelivajoč napis :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v jesenskem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  17. A gorgeous card, I love how the green splatters contrast with the autumn leaves. Thanks for joining in at My Time to Craft.

    love Mags B x

    OdgovoriIzbriši
  18. Your card is gorgeous !
    Thank you for sharing with us at Ruby's Rainbow!
    Good Luck and hope to see you again.

    OdgovoriIzbriši
  19. Tale Tinin rob, krasen je, res in z njim ne moreš zgrešiti. Drugače pa, krasno jesensko ustvarjanje, še sreča, da se ti je nekajkrat zalomilo, saj je zato nastalo nekaj tako lepega.
    Hvala, da si se nam pridružila v jesensko obarvani Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši