petek, 9. oktober 2015

Roza pentlja... prvič

Všeč mi je ta lepa gesta CRAFT-alnice, zato sodelujem... danes prva voščilnica za Rožnati oktober. Vsekakor pa se bom do torka potrudila, da naredim še kakšno. Za dve imam že narejeno ozadje in za eno od teh dveh imam tudi že idejo, ki je nastala ob prejšnji objavi. ;)


Tale angelček je moja nova pridobitev, kupljena včeraj v Rayherju, ko... človek bi težko verjel, kako se je vse skupaj zanimivo obrnilo. Od frizerja sem hotela takoj domov, pa sem se spomnila, da bi morala po barve za porcelan in sem jo mahnila v Rayher. Seveda se nisem ustavila samo v zgornjem nadstropju in sem šla pogledat tudi v spodnjega, kjer je bila precejšnja gneča. Sploh mi ni padlo na pamet, da sem brala, da bo imela Tina delavnico... potem pa...

"Sarine drobtinice?"

Ooooooo in pred mano je stala Maja - Hiška iz papirja. :) Popolno presenečenje... izredno lepo presenečenje. Maja, resnično mi je bilo v veselje. Lepo te je bilo srečati tudi v živo. In prav tako Andrejo, pa Duši in Keti. Punce, hvala vam, da ste mi polepšale četrtek. :)

In polepšala mi ga je tudi Tina s svojo predstavitvijo. Toliko energije, toliko sproščenosti, dostopnosti, idej... Tina, hvala! :)

In ker sem tudi na tej voščilnici uporabila Najlepši par, jo lepim v oktobrsko galerijo.


Voščilnico prijavljam tudi na izziv:



11 komentarjev:

  1. A ne da. Res je bil en prijeten četrtek. Vesela, da sva se zdaj videli tudi v živo in ne samo preko ekrana ;-) Voščilnica je super in kot si napisala, za super namen. Tole ozadje je čudovito. Tudi jaz zadnje čase precej "packam" ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super voščilnica in všeč mi je kako angelček s pentljo drži napis.
    Mi je pa žal, da sva se včeraj v Rayherju očitno zgrešili. Pa drugič.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je. In res škoda, da vedno zamudim tako čudovite predstavitve in še bolj čudovite ljudi, ki bi jih lahko v živo srečala. Upam, da mi nekoč pa le uspe.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sara, krasna voščilnica za dober namen:). Sicer pa je bilo četrtkovo popoldne res čudovito, ob vsej dobri energiji in ob spoznavanju deklet človek ne more kaj, da ne bi bil presrečen. Vesela sem, da sva se spoznali in tako se mi zdi, da ima vsaka objava še bolj osebno noto, ker za njo vidiš človeka, ki jo je ustvaril. Tudi ti si bila del tega lepega popoldneva. Lep pozdrav in se "vidimo":) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo všečna. Lepo si "spackala"ozadje in angelček lepo paše zraven. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sara, hvala za tvoje komentarje na mojem blogu. Opravičiti se moram, ker sem po nesreči zbrisala zadnjega...to se zgodi, ker delam vse na preko telefončka. :p

    OdgovoriIzbriši
  7. Na čudovito ozadje si sporočilno namenila anglečka, ki tako lepo drži napis.
    Sem še jaz uživala, ko sem brala o vašem druženju. Jaz bi tudi:))) LP:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa, nežna in prinaša upanje tistim, ki so zbolele.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepo si ustvarjala, všeč mi je ozadje in tudi angelček je lep.
    Hvala, da si se nam pridružila v rožnato obarvani Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita je in fantastično ozadje si naredila :-))
    Hvala, ker spet ustvarjaš z nama tudi v tokratnem dobrodelnem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Sara, tudi jaz sem zelo vesela, da sem te pocukala za rokav v Rayherju :)) Sodeč po vseh komentarjih na to temo imam občutek, da nam manjka druženja v živo in bi bilo fajn, če bi bilo več takih priložnosti. No, če ne prej, zagotovo spet takrat, ko Tina naslednjič pride v Ljubljano :)
    Zdaj pa še k voščilnici - ozadje je top, zdaj smo se vse vrgle v packanje :))) Angelček - z njimi pri meni ne moreš zgrešiti, tale tvoj je res čudovit in še pentljico si mu dala v roke. Voščilnica me je prepričala v celoti! Hvala, da jo deliš z nami v okviru dobrodelnega izziva v CRAFT-alnici. Lepo bodi, Maja

    OdgovoriIzbriši