nedelja, 15. november 2015

Nilski konj

Predno je šla sestra v Avstralijo, me je prosila, da bi naredila voščilnico za Noaha. Seveda, brez problema. Vendar pa, kot imam navado, sem jo vprašala, če ima kakšno željo glede barve. Sem imela sicer v mislih že svoje, pa kljub temu... vprašati je treba. ;)
In kakšen je bil njen odgovor? Popolnoma v istih barvah, kot so se meni podile po mislih... modra in siva. :) Neverjetno, dobili sva enako asociacijo ob imenu... se vidi, da sva sestri. ;)

No, ta svetlo modra, ki sem jo imela v mislih, je potem izpadla malo drugače... malo bolj na turkizno povleče, pa je tudi tako v redu. Sem sicer želela narediti novo, ki bi bila dejansko svetlo modra, pa mi je bil ta nilski konjiček na tem popackanem ozadju tako všeč, da... karkoli bi naredila, mi sigurno ne bi bilo tako zelo všeč.




Voščilnico prijavljam na:

Sem pa ravnokar ugotovila... po res dolgem času sem končno enkrat uspela narediti voščilnico brez pripomočkov Najlepšegega para. Ponavadi jih nenačrtno vedno vključim v izdelavo voščilnice. :)



12 komentarjev:

  1. Lovely, thanks for sharing with us at CCCB!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna voščilnica, tudi ozadje mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštna. Tole ozadje je super. In odšla bo dobesedno na drug konec sveta!

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh, kako luštna voščilnica. Super ozadje in lušten motiv Nilskega konja.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaaaa, super je. Tako zelo lušna in ozadje je zakon.

    OdgovoriIzbriši
  6. Simpatična še pa še. Tudi ozadje mi je zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  7. What a fun card!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Simpatičen hipo in ozadje je super izpadlo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ahhhhh so sweet. And perfect for our challenge; I love your background! Thanks so much for joining us this week at CCCB!

    OdgovoriIzbriši
  10. fab card, thanks for joining us at FnF :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Such a lovely CAS card. Great design with the pearls and watersplash. Thanks for playing at 613 Avenue Create last round and sorry for my a bit late comment. Hope to see you back in to play this week as well. Bettina DT Member 613 Avenue Create xx

    OdgovoriIzbriši