torek, 03. november 2015

Jesenski dan ustvarjen za kolo

Pred časom sem naredila voščilnico z ježkom, ki je bila opažena na Crafting by Design in sedaj imam to posebno čast, da sem gostja ustvarjalnega tima. Vesela kot radio! :)

Kljub temu, da so blogi že popolnoma sneženi in prevladujejo voščilnice z zimskimi motivi, sem se odločila, da še malo ostanem pri jeseni in njenih barvah, ki tako lepo ogrejejo srce, ko se sončni žarki poigravajo z barvami jeseni.
Te sončne žarke sem želela ujeti v voščilnico in prikazati igro barv v drevesnih listih. Z mislijo na sestro, kateri je bila voščilnica namenjena, sem dodala še kolo in pa zastavice z njenim imenom.


Jaz sem zadovoljna, sestra je bila pa navdušena. ;) Je rekla, da je to najlepšejša voščilnica, kar jih je dobila... še lepša od tiste izpred let.

Lepo vabljene, da se pridružite izzivu na Crafting by Design - Anything Goes.


Voščilnico prijavljam na/v:

20 komentarjev:

 1. Še ena lepa jesenska voščilnica izpod tvojih rok. Tokrat listje šumi pod kolesom :-))
  Zelooo mi je všeč!

  OdgovoriIzbriši
 2. Iii, kako je lepa! In kako lepo ptička drži napis v zastavicah. Že dalj časa imam na wish listi te Tinine ptičke, zdaj si me prepričala, da so res lepe. Voščilnica je krasna in tudi tvoja nova profilna fotografija:), LP:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Luštna, da je kaj. In prav je, da se jesenske še ne končajo. Sestrin komentar mi je popolnoma razumljiv, glede na to, da je dovršena do potankosti; ptiček z napisom, simpatično kolo s pikicami in res lepo senčeni listki. Čestitke za GD. To ti da res potrditev, da si nekaj dobro naredil in dobiš še večje veselje za naprej, a ne :) Pozdravček. Damjana

  OdgovoriIzbriši
 4. O, kako je lepa. In kako dodelana.
  Pa novo profilno slikco vidim. Super.

  OdgovoriIzbriši
 5. res si mojstrica jesenskih, tile ptički so res cartkani, seveda čestitke tudi za GD, pa tale slikica je tudi pi-pi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Oh what a fabulous creation! I love the concept of riding a bike through the leaves while the birds are singing overhead! GREAT JOB! Thanks so much for playing in our ‘FALL’ challenge at Dies R Us! Please come back again soon!

  Darlene (DRU Blog Leader)
  DIES R US CHALLENGE BLOG
  DAR’S CRAFTY CREATIONS

  OdgovoriIzbriši
 7. Fabulous autumnal card, I love all of the fallen leaves. Thank you for sharing your work with all of us at Crafty Boots Challenges.

  Dionne

  OdgovoriIzbriši
 8. Si mislim, da je požela navdušenje...ker je res tako zelo lepa in topla.

  OdgovoriIzbriši
 9. Oo, kakšna dobra voščilnica. Pa kolo, posuto s pikicami, je svetovno.
  Verjamem, da je bila sestra zelo zadovoljna in navdušena.

  OdgovoriIzbriši
 10. O živjo Sara, luštna fotografija :)) Voščilnica pa svetovna, živahna in topla, taka tvoja. Meni je všeč, da še nisi čisto zimska in novoletna.

  OdgovoriIzbriši
 11. Kakšno super jesensko pohajkovanje s kolesom. Kar slišim kako šelesti listje. Verjamem, da je bila sestra navdušena.

  OdgovoriIzbriši
 12. What a lovely card! Thanks for joining us at Dies R Us for our "Fall" challenge!

  OdgovoriIzbriši
 13. Jako mi je drago da si gost na nasem blogu.. Posebno me veseli to sto si ti iz Slovenije, Sanja iz Hrvatske i ja iz Bosne.. Puno toplih pozdrava.. Kristina Crafting by Designs DT.

  OdgovoriIzbriši
 14. Sara, čestitke za GD in za zmago v CRAFT-alnici, bravo, povsem zasluženo!! Tudi tale bo zagotovo zmagala na kakšnem izzivu, ker je svetovna! Listje in želodki na tleh, pa tisti cortkani ptički ... prelepo!

  OdgovoriIzbriši
 15. Vauu prekrasna je, vse si super skombinirala.

  OdgovoriIzbriši
 16. Terrific design, I love your use of all the little leaves. Thanks for joining in with Crafty Boots Challenges this time.

  OdgovoriIzbriši
 17. Kako je lepa. Kolo s pikicami si krasno postavila na listje. Lp

  OdgovoriIzbriši
 18. Wow love the fabulous scene you have created with all those wonderful diecuts

  Thanks for sharing in our Unlimited challenge.

  Lin
  ABC

  OdgovoriIzbriši
 19. Thanks so much for joining us at the Dies R Us Challenge! Beautiful colors and I love the polka dot bike.

  OdgovoriIzbriši
 20. Love this Autumn scene. Fabulous work. Thanks for sharing with us at ABC Challenge, we hope you join us again soon. Meighan DT

  OdgovoriIzbriši