torek, 17. november 2015

Rojstnodnevna ribica

Naš Žiga je praznoval 3. rojstni dan in teta Sara mu je seveda naredila voščilnico. On sicer še ne, ampak za ostale se mi pa zdi, da bi jim bilo bolj razumljivo, če bi pozabila kupiti darilo, kot pa da ne bi izdelala voščilnice. ;)

In po res dolgem času je nastala tresočka... če se ne motim, šele moja druga. Redko se jih lotim, ampak še vsakokrat sem bila navdušena tako nad izdelavo kot izidom.

Uporabila sem kar nekaj novih pridobitev iz trgovinice Mavelu, poleg tega pa je bil ponovno nepogrešljiv Najlepši par. :)



Sem pa kar malo ponosna nase, ker sem dobila tako dobro idejo iz česa izrezati tele majhne obročke, ki so pristali v tresočki. Mogoče katera ugane s čim sem si pomagala? ;)



Tole voščilnico lepim/prijavljam na:


7 komentarjev:

  1. Fajna in zabavna tresočka. Sara, tudi tvoji izdelki v reviji so super. Meni je zelo težko delat povsem brez posebnih pripomočkov, zato si nisem mogla pomagati in sem vseeno malo uporabila šablone. :) Ti pa si uspela brez tega in čudovito je. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Simpatična tresočka, zelo lepo narejena. Ne, ne bi vedela, kako si naredila tiste obročke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Soooo great and beutiful shaker card!! Love all about it
    Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Hugs! Cicci
    TTCRD DT
    ciccividpennan {My pesonal Blog}
    Through The Craft Room Door

    OdgovoriIzbriši
  4. Je pa res simpatična, meni so strašno všeč tresočke, pa se je še nisem lotila. sem pa tudi jaz radovedna, kako si naredila obročke?

    OdgovoriIzbriši
  5. kakšna super tresočka je, pa te barve. tudi meni ni jasno, kako si naredila te obročke., ker so fenomenalni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vau prekrasna je. Super si jo naredila, čisto vse. Ribica res izgleda kot da plava v vodi.
    Obročki, če se ne motim, so pa obročki za vezalke od all stark-ke. Imam prav ali ne?

    OdgovoriIzbriši