ponedeljek, 09. marec 2015

Danes je dan...

... da se spet lotim kakšne objave. Med dopustom preprosto nisem več našla časa. ;)

Danes sem naredila, dokončala štiri voščilnice. Tale prva je meni najljubša. Za inspiracijo je bil izziv s črtami in pikicami, na koncu pa sem se poigrala tudi z distressi. Končno sem uporabila tudi tole Tinino šablono, ki izreže odprtino za trakec, ki ga pa na koncu sploh nisem dodala, ker sem pod tagec podložila moder papir. Dodala sem še kombinacijo Tininih napisov "Vse najboljše" in na koncu celotno voščilnico popestrila z zvezdicami. Barve so čisto po mojem okusu. :)


 Voščilnico prijavljam na izziv:

Tole je pa voščilnica, ki je nastajala po korakih in vmes je bilo ogromno časa, ko so posamezni deli preprosto ležali na mizi in čakali, da jih postavim na pravo mesto. Zelo preprosto zložena, da pride Tinin tagec bolj do izraza. Sem pa prvič preizkusila tole tehniko, da sem toplotno embosirala odtis štampiljke in ga potem pobarvala z distressi.


  Voščilnico prijavljam na izziv:

Preprosto sem se zaljubila v tole akvarelno tehniko. Taka uživancija med delom in nikoli ne veš čisto točno, kaj bo nastalo. Mogoče se to dogaja samo meni, ker sem še bolj začetnica, ampak ponoviti pa sigurno ne moreš učinka. Dodala sem številko 18, ker recimo, da je zelo pomemben rojstni dan, čeprav ni okrogel ter za srečo dodala še damico v rdečem.


  Voščilnico prijavljam na izziv:

Tole je pa ozadje, ki sem ga že skoraj vrgla v koš, ampak ker zelo težko mečem stran, sem ga uporabila. Na koncu se mi zdi, da z vsemi temi dodatki sploh ne izgleda slabo. Pravzaprav mi je voščilnica precej všeč. Washi trakovi naredijo svoje, pa zvezdice in metuljček... da o simpatičnem napisu sploh ne izgubljam besed. ;)


Voščilnico prijavljam na izziv:

Sedaj moram pa v prihodnjih dneh samo še najti čas, da se malo dlje ustavim na vaših blogih... sem z enim učem videla, da ste precej pridne in da ste ustvarile vrsto čudovitih voščilnic.

Lep teden!

22 komentarjev:

 1. Your cards are all terrific, Sara! I love each design in your array! Thank you so much for playing in the City Crafter challenge! It's a pleasure to meet you and become your newest follower! I'd love to have you visit me and join me, too, if you like! Have a great day! See you again soon! Hugs, Darnell

  OdgovoriIzbriši
 2. Uf... naredila si eno lepšo voščilnico od druge :). Se jih kar ne morem nagledati, ker ima vsaka nekaj kar me pritegne- tista z akvarelom je svetovna in verjameme, da ne moreš ponoviti 2x istega vzorca. Všečkam 100 na uro!

  OdgovoriIzbriši
 3. Sara, vse so tako zelo lepe! ...in res, packanje z vodo ima res poseben, sprostilni čar :-).

  OdgovoriIzbriši
 4. You've made some gorgeous cards Sara, you must have been really busy. Your sunflower tag is super, but our challenge this week is to use only green and yellow, there seems to be a bit of brown has crept in!
  Thanks so much for joining us this week at LIM
  Anne
  Less is More

  OdgovoriIzbriši
 5. Se vidi, da si uživala v raznih tehnikah z distress inki. Res so te zadeve neponovljive in nikoli ne veš, kaj se bo na koncu izcimilo. Ampak to da poseben čar. Lep se prav vse po vrsti.

  OdgovoriIzbriši
 6. Uh, koliko krasnih in raznolikih voščilnic. Ja, tudi meni je prva zmagovalka, čeprav so vse male mojstrovine.

  OdgovoriIzbriši
 7. Tvoje ustvarjanje z distressi je obrodilo kupček krasnih izdelkov. Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Prav vska je nekaj posebnega in unikatnega. Ampak tale zadnja je res nekaj posebnega, te "packe" , washi in metulji so res dobra kombinacija

  OdgovoriIzbriši
 9. Beautiful cards!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Lovely designs! Thank you for sharing with us at Sweet Stamps this week!

  OdgovoriIzbriši
 11. Awesome, thanks for sharing with us at CCCB!

  OdgovoriIzbriši
 12. Vse so lepe, packanje ti je več kot uspelo.

  OdgovoriIzbriši
 13. Fab use of washi tape and your butterfly is gorgeous! Thanks so much for being with us at CCCB this week!

  OdgovoriIzbriši
 14. Looks like you've been having lots of fun. Four beautiful cards. Thanks for playing at ATCAS.

  OdgovoriIzbriši
 15. awesome cards! so many fabulous designs, thanks for the inspiration! so glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  sparkle & shine *~*

  OdgovoriIzbriši
 16. Vsaka je nekaj posebnega in tako drugačna od ostalih. Mislim, da ti je tole odlično uspelo!

  OdgovoriIzbriši
 17. You have been really busy!
  Lovely work!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  OdgovoriIzbriši
 18. This is awesome. Thanks for joining us over at Eureka Stamps for anything goes.

  DT Pam

  OdgovoriIzbriši
 19. Wow look at all these different project! Each one is vibrant and uses very fun techniques! Thanks for playing the Lawnscaping Challenge!
  -Samantha

  OdgovoriIzbriši
 20. Great projects! Love the artsy feel. Thanks so much for playing along with us at Lawnscaping!

  OdgovoriIzbriši
 21. Prav vse so lepe, ampak najbolj pa sem občudovala prvo.

  OdgovoriIzbriši