nedelja, 18. maj 2014

Ljubezen na Mavelu.com

Ta vikend je vsekakor v znamenju poročnih voščilnic. Rada izdelujem poročne voščilnice, saj me vsakokrat opomnijo, da se ljudje še poročajo, da se odločajo za "da, za večno".

In ko sem prekladala material po mizi s kupčka na kupček, ga umikala, pospravljala, sem naletela na že malo pozabljeno nedokončano voščilnico. Sem že nekaj časa nazaj izdelovala primere poročnih vabil, pa tega primera sploh nisem dokončala.

No, danes pa me je takoj nagovoril, v trenutku sem vedela kaj dodati, kako dokončati. Res zanimivo, kako se včasih trudiš, premikaš, spreminjaš in nič ne paše skupaj, naslednjič se pa zdi, kot da bi se vse kar samo postavilo na svoje mesto.

In očitno mi danes pašejo bolj umirjene, nevtralne barve, saj na tej voščilnici ni ne duha ne sluha o moji barvitosti. ;)



Ker je voščilnica na temo ljubezni in ker sem na voščilnici uporabila štampiljko Starburst Lace, jo prijavljam na majski izziv pri Mavelu.com.

10 komentarjev:

  1. Čudovita je in prav elegantna v teh nežnih tonih. : )

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimiva voščilnica in res drugačna od ostalih :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa je. Z vintage pridihom tudi zelo primerna za poročno voščilo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ta monokromatski pridih ji doda eleganco. Vsec mi je.

    OdgovoriIzbriši
  5. oooo prikupna je, za ta prave zaljubljnce. lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Sara, tak komentar si mi napisala, da še zdaj zardevam :) Hvala, mi zelo veliko pomeni, še posebej, ker prihaja od tebe. Bila si ena mojih prvih spremljevalk in ko sem zagledala tvoje ime zraven, se mi je še ves dan smejalo :) Tvoje voščilnice in tudi drugi izdelki so tako posebni in prepoznavni, občudujem jih odkar sem prvič pristala na tvojem blogu. Tudi tale voščilnica je čudovita, čipkasta štampiljka mi je zelo ljuba in ti si jo uporabila na zanimiv način. Lepo bodi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sara nastala je čudovita voščilnica :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa voščilnica narejena iz ljubezni in podarjena za ljubezen.liljana

    OdgovoriIzbriši