sreda, 21. maj 2014

Prijetno presenečenje

Danes me je na FBju čakalo presenečenje... prijateljica je objavila tole fotografijo...


Ne znam opisati občutkov... resnično sem bila vesela in v trenutku se mi je razjasnil obraz, čeprav sem bila pred tem kar precej pobita, razočarana, slabe volje... No in ko sem potem takole zagledala fotografijo "mojih" vabil na steklenicah poročnega vina... prav lepo zgleda! :)

Nina in Domen, hvala! Pa spet malo bolj verjamem v to, kar delam. Da sem na pravi poti in da ste zadovoljni s tem, kar vam izdelam po vaših željah. :)

No, takole pa izgleda vabilo...



9 komentarjev:

  1. Taka stvar, vsekakor razveseli dušo! Super vabila si prirpavila in verjamem, da jih s ponosom gledaš na poročnih steklenicah z vinom :). Čeprav mi je pa ta zadeva s poročnim vinom popolnoma neznana... Poveš kaj več o tem?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj dejansko v živo sploh nisem videla, videla sem samo zgornjo fotografijo. :)
      To z vinom pa ne vem, če se tako uradno reče, ampak na vsaki poroki je seveda tudi vino in včasih ga ženin in nevesta sama prineseta in v tem primeru se pač da flaširat po svoje oziroma kolikor vem, mora biti vino v steklenicah. Nina in Domen sta se pa odločila, da bo na steklenicah kar vabilo, ki sem ga izdelala za njiju. Fino, a ne? :D

      Izbriši
  2. Svatko se raduje kad dobije potvrdu da je ono što je napravio lijepo i da su naručitelji zadovoljni. Mogu zamislit tvoju sreću. Vrlo je lijepa pozivnica.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno vabilo in stekleničke za spomin
    bravo
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole z vabilom na steklenicah je res dobra ideja in moramo verjeti v to kar delamo. Sploh pa nas napolni energije kadar vemo, da so nase stranke zadovoljne. Le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  5. oooo kako dobra ideja! lepo je kadar nas nekaj takole preseneti in nam polepša dan, kajne :) LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito. Res li lahko vesela. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Sara, tole je eno lepših poročnih vabil, kar sem jih videla - me prav nič ne čudi, da sta ga mladoporočenca uporabila na steklenicah! Absolutno moraš verjeti v to, kar delaš, ker delaš več kot odlično! Delaš z dušo in to se na tvojih izdelkih vidi. Verjamem, da si bila razočarana, tudi jaz sem bila, ker te ni bilo zraven. Če bi jaz izbirala, bi bilo drugače, a žal nisem bila v takšni vlogi :) Hvala za čestitke in lepe besede, si me zelo razveselila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maja, HVALA. Resnično... najlepša hvala za tvoje besede. :)

      Izbriši