sreda, 25. junij 2014

Konec šolskega leta

Letošnje šolsko leto mi je minilo s svetlobno hitrostjo. Se mi zdi, kot bi bili še prejšnji teden v šoli v naravi v Poreču (bili smo prvi teden v septembru), včeraj smo se pa že poslavljali.

Super leto je za mano in ker so mi učenci zelo prirasli k srcu, sem se odločila, da jim podarim nekaj malega. Že dlje časa sem se želela lotiti izdelave beležke in tako sem se odločila, da ne naredim samo ene, ampak... zakaj bi naredil eno, če jih lahko 15. ;)
Pa še nujno sem morala sprobati svojo novo pridobitev, ki je čakala na uporabo že od mojega rojstnega dneva (se pravi več kot en mesec!).

Malo mi je samo žal, ker nisem imela dovolj časa, da bi zadevo izpeljala po prvotnih načrtih. Na koncu sem na beležke dodala samo imena, druge malenkosti pa žal niso prišle v časovni okvir, ki sem ga imela na razpolago.


Sem imela pa pri izdelavi tudi eno večjo težavo. Ko so bile že vse platnice ovite sem ugotovila, da so predebele za moj novi strojček. Kar stemnilo se mi je pred očmi. Še dobro, da sem samo na eno dodala tudi papir na notranji strani platnice. Na ostalih tega še nisem prilepila (hvala Bogu!) in sem vsa srečna ugotovila, da je brez tega lista ravno dovolj tanka, da gre noter. Olajšanje... sem imela malo več dela, ampak sem lahko končala začeto.

Res je, da sem delala te beležke prvič, ampak vsekakor ne zadnjič.
In ker sem šla "out of the box", jih prijavljam na mesečni izziv na Mavelu.com.

Posamezne fotografije se da videti na FBju - album Blokci.



8 komentarjev:

  1. To pa zelo lepo, da si pripravila darilca za vse svoje ucence.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita darilca si ustvarila.
    Hvala, ker si se nam pridružila na junijskem izzivu Out of the box. Srečno!
    Pozdravček, Tina

    OdgovoriIzbriši
  3. Pohvalno, da si takole presenetila svoje učence :). Škoda, da v mojih časih ni bilo takih tovarišic :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo si se potrudila in prepričana sem, da so bili učenci veseli presenečenj. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivni pokloni za učenike.Vjerujem da su bili oduševljeni.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite beležke si naredila! Tudi jaz imam ta strojček za vezavo in se mi je tudi zgodilo, da nisem mogla preluknjati platnic. Ampak ker je bilo toliko dela vloženega, sem vseeno vztrajala in na koncu sem uspela preluknjati - sem se pa pošteno namučila in vmes molila, da ne bi pokvarila strojčka! :) Še vedno deluje brezhibno :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo kako so kjuti tele beležke in koliko jih je :) Sem sigurna, da so jih bili učenci zelooo veseli :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši