torek, 26. avgust 2014

Med dopustom...

Pa sem nazaj... mogoče niti niste opazili, da sem za nekaj časa poniknila, ampak si pa upam domišljati, da je vsaj kdo pogrešal kakšno mojo objavo. ;)

Sem si vzela malo daljši dopust in razen dveh voščilnic v mesecu in pol nisem naredila skoraj nič. Ja ni kaj, resno sem vzela letošnji dopust. :) No, ampak si nisem mogla kaj, da nekja malega pa klub vsemu ne bi naredila. Ampak nisem bila v svetu papirčkanja. Če bi želela ves potreben material odnesti s seboj na Štajersko, bi imela sigurno ogromno škatel, pa še bi kaj nujnega pozabila. ;)
Sem pa tako za spremembo vzela s seboj čopiče, barve za blago in nekaj bodijev. In nastalo je, upam si trditi, nekaj simpatičnih živalic.


Strašni lev...Dolgonogi ptiček...Okroglolična ribica...Navihani slonček...Modra sovica...Srček za malo princesko...Nasmejana čebela...in...

Srčna zebraIn že tuhtam o novih motivih. :)

12 komentarjev:

 1. Uauuu! Z vsako objavo me presenečaš.. ;) Sem vedela, da si spretna, ampak.. Res obvladaš. Pridna.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tamara, hvala. :)
   Sem vesela, da še vedno presenečam.

   Izbriši
 2. Šjora obvladaš :)! Čudovito igrivi bodiji so nastali med tvojim dopustom. Vem kako zgledajo "selitve" na štajersko - poln avto ustvarjalne krame pa en nahrbnitk oblačil :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Točno tako... obleke sploh niso pomembne, pomemben je ustvarjalni material. ;)
   Drugače pa hvala za navdušenje. :)

   Izbriši
 3. Kako cortkane so te živalice. Zelo lepo si naredila.
  A si imela za te slikice šablone.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Danica, hvala. :)
   Ne, nisem imela šablon, samo najprej sem si s svinčnikom čisto narahlo malo narisala, potem pa več ali manj po občutku. Je pa res, da sem imela zraven neke nalepke živalic in sem si malo z njimi pomagala. :)

   Izbriši
 4. ooo, kako super unikatni bodiji. Zelo lusni so.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vladka, najlepša hvala. :)
   Tvoja pohvala mi veliko pomeni.

   Izbriši
 5. Lepo,lepo in še enkrat lepo.Prav cortkani so motivi na bodijih.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Urška, hvala. Za tele lepe besede in za vso deljenje mojih izdelkov na FBju.

   Izbriši
 6. Urška, sem zelo vesela, da te je Maja - hiška iz papirja nominirala in da sem ponovno na tvojem blogu. Čudovito je vse, kar ustvariš. Te bodije si tako lepo naredila, prisrčne živalice, krasno barvanje. Pa vse pohvale tvojim skodelicam, pa šivanju in voščilnicam. Na slednjih imaš čisto svoj, prisrčen, res prisrčen, prepoznaven stil. Zelo so lepe, izvirne, posebne. Še pridem k tebi z veseljem, LP:))

  OdgovoriIzbriši