sobota, 17. januar 2015

Ko me inspirira #33

No, pa spet lovim zadnje trenutke... ampak samo z objavo, voščilnica je že pri mali princeski. :)

Moja mala nečakinja je praznovala in seveda sem "morala" narediti tudi voščilnico. Ja, sedaj je že skoraj pod nujno. Je že kar čudno, če poleg darila ni tudi voščilnice.

Smo novembra praznovali nečakov 2. rojstni dan in se mi je zgodilo, da sem pozabila na voščilnico. Ja, pozabila! In se nisem spomnila, dokler ni tavelika nečakinja povprašala po voščilnici. Takrat me je pa precej zadelo... malo v opravičilo... sem imela toliko dela z darilom, da mi je popolnoma ušlo. Če je to sploh dovolj dobro opravičilo. ;)

No, tako tokrat ni bilo možnosti, da bi pozabila. ;)
V roke sem vzela novo pridobitev, štampiljko princeske, distresse in se lotila barvanja. Učim se... se trudim, ampak... vedno znova mi pred oči hodijo Janjini čudovito pobarvani odtiski in... ma mi gre občasno kar malo na jok. No, malo pretiravam, ampak se pa res sprašujem, če bom kdaj to barvanje usvojila do te mere, da bom navdušena in ponosna. :)
Kako že pravijo... Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Torej... še veliko odtiskov bo treba pobarvati. :)

Dodala sem pisan papir, pa malo čipke in roza trak, nekaj polperlic in kužka.


Želela sem dodati tudi ime, pa mi nikamor ni pasal oziroma je bil prevelik, tako da sem se znašla drugače...



...nalepila sem ga na notranj stran voščilnice. Odtisnila Tinine napise in se podpisala. Sem posnemala pisavo štampiljk in... mislim, da mi je kar dobro uspelo. :)

Ker sem uporabila čipko, voščilnico prijavljam na Vladkin in Tinin izziv, poleg tega pa jo lepim še v Tinino januarsko galerijo.


11 komentarjev:

  1. Sara, čudovita je!! Vidim, da si tudi ti lovila zadnje minutke izziva:)) Ta štampiljka je tudi mene očarala do te mere, da sem jo kupila, ti si ji že namenila novo krasno preobleko, zelo lepo si jo pobarvala, prav za malo princesko, pa tudi v notranjosti si jo tako lepo izdelala in super dokončala podpis s posnemanjem črk v štampiljki. Odlična je!! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo kako čudovita princeska v roza oblekci.
    Pravljični pogled in malo povratka v otroštvo :)
    Zelo lepo.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepa princeska, taka prava za male princeske, ki nam lezejo v srce. Mislim, da ti gre tudi barvanje že kar dobro (za mene odlično),sicer pa smo tukaj zato, da se učimo. Podpis si pa fenomenalno "ponaredila", kot bi bil originalen. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepa! Meni se zdi zelo lepo pobarvana, pa sem tudi sama v fazi prvih poskusov in sem kar kritična, tako da, ja lepo si jo pobarvala in sestavila res cart voščilnico. Tale princeska je očitno marsikatero očarala, mene tudi :)) Notranjost si pa sploh super naredila, domiselno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita voščilnica in tudi zelo zelo lepo pobarvana.

    OdgovoriIzbriši
  6. iiijoj kako je lepa tale tvoj princeska :-))
    Zelo lepo si jo pobarvala in tako je motiv še bolj cart.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super si se znašla z imenom in napisom. Podpis pa: sem že gledala, če sem spregledala kakšno Tinino štampiljko ;) Čisto podobna pisava.
    Glede barvanja pa nikar ne obupuj. Vsakič se kaj novega naučiš ion vsakič si bolj "pogumen" z barvami.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sara...kako zelo si se potrudila za nečakinjo....si kar predstavljam njen sijoči obraz. Notranjost mi je seveda izjemna...bila bi odličen ponarejevalec podpisov :-))))

    OdgovoriIzbriši
  9. Sara, jaz mislim da si zelo dober vajenec in meni se zdi tale princeska dobro pobarvana. Verjamem, da je bila nečakinja zelo navdušena nad njo. In tako originalno si posnemala pisavo v svojem podpisu, da če ne bi poznala tega Tininega napisa, bi bila prepričana, da si vse skupaj bodisi sprintala ali odtisnila :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Zame si pobarvala z odliko, nečakinji pa je bilo zaogtoov vešč 100 na uro :). Fenomenalno si posnemala Tinino pisavo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sara, krasno si pobarvala princesko. Izredno mi je všeč tudi notranjost voščilnice. Lp

    OdgovoriIzbriši