sreda, 7. oktober 2015

Jesen

Končno je tudi na moj blog prišla jesen... po glavi se mi že nekaj časa plete, pa nobene ideje še nisem uspela realizirati. Še dobro, da je imela nečakinja rojstni dan. ;)

Deževno vreme me je takoj spomnilo na dežnik, ki ga imam med svojimi šablonami, pa ga že dolgo nisem uporabila. In seveda sem morala najprej izdelati ozadje... malo "zalivanja" z vodo, pa mešanja različnih distress blazinic, pa sušenja, pa spet vlaženja... pa sem se spomnila še na Perfect Pearls in sem dodala še malo bleščečega leska, pa spet sušila... in na koncu še malo pošpricala, da izgleda, kot da dežuje. Igra, sama igra. Užitek. :)

Ampak sem ugotovila, da bom morala pohiteti, če želim končati še pred praznovanjem... se ponavadi lotim izdelovanja zadnji hip. Je bolj napeto. ;) Pa sem dodala rumen dežnik, pa veji z listki, dodala ptička (moja nova pridobitev :) ) in napis. Pa mi je še vedno nekaj manjkalo (beri: pri napisu se mi je ob ročaju dežnika roka malo zatresla, pa je bilo treba napako zakriti) in sem tako dodala še rumeno pentljico (oooo in ravnokar sem dobila idejo za tokratni izziv Craftalnice ;) ).




Tale voščilnica pa glede na temo paše v tokratni Vladkin in Tinin izziv Ko me inspirira... jesensko listje in seveda v Tinino oktobrsko galerijo.



13 komentarjev:

  1. O kako dobro si se spomnila na dežnik v povezavi z jesenjo. Saj ne da ne dežuje non stop, ampak spomnit se je pa tudi treba. Jaz se že ne bi.
    Lepo si zakrila napako in luštno voščilnico si izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Simpatična jesenska voščilnica, toplih, živahnih barv. Prepričana sem da je v živo še stokrat lepša, ko se vidi lesk.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako je prisrčna in ta dežnik tako cakan.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uff, tudi meni je všeč ideja z dežničkom. Je pa res zanimivo, kako zakrivanje napak včasih da samo še tisto piko na i. Meni se večkrat dogaja ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo simpatična voščilnica, lepih barv in lepa postavitev. Piko na i pa da dežnik v svoji sončni barvi in tako turobnost deževnega dne izgine:) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  6. tako simpatična je s tem dežnikom, pa to ozadje ...

    OdgovoriIzbriši
  7. ooo kako je luštna in verjamem, da bo tudi v roza barvi :-)) Super si jo sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ljubka je in ozadje je ravno takšno kot je vreme v teh dneh.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tale ptiček na desni, ki je odletel z veje, je tako lepo potresel samo vejo, da listje pada na tla. Pravo mini zgodbico si uprizorila. Hvala, da si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Iiii, kako je lepa in ta potujoči dežnik ji zelo pistaja:))), LP:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita voščilnica, lepo si pričarala dež, listki so pisano jesenski, pa še dva simpatična ptička. Dežnik pa vse skupaj poživi.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ooo, Sara...tako zelo je lepa. Všeč mi je kako si dodala ime...

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovita jesenska s ptički in listjem in pikastim dežnikom s pentljico - sami moji priljubljeni motivi, super si jih združila :)

    OdgovoriIzbriši